top of page
PORTFOL CL 002.jpg

Journalistieke trouwfotografie, dat is de stijl die je op mij kan plakken.  Voeg daar nog een snufje vintage, een beetje fun en een tikkeltje rock 'n roll bij en je hebt mijn stijl.

Je hebt zeker al eens een trouwalbum van je ouders of familie gezien? Daar staan wellicht een stuk of 10-20 stijve en awkward geposeerde formele foto's in.  Mijn stijl doet een stapje weg van dat stoffige. Ik vind het echter wel belangrijk om toch klassieke foto's te hebben. Stijlen en trends evolueren nu eenmaal. Door toch een paar klassieke foto's te hebben, blijf je gegarandeerd voor enkele decennia.

Wat ik leuk vind aan huwelijksfotografie is de mix van verschillende takken die je op een huwelijksdag kan gebruiken. Portretten, journalistiek, lifestyle, productfotografie en zelfs architectuur. Alle vormen komen aan bod in één dag.

Het is ook telkens weer een eer om er bij te mogen zijn op de mooiste dag van jullie leven.

Today's Photographs.

tomorrow's memories

Licht, Compositie en Momenten

Met deze 3 elementen in mijn hoofd ben ik constant bezig op zoek naar de perfecte plaatjes. Stilletjes observeren, op de juiste plaats op de juiste tijd zijn en anticiperen op sleutelmomenten en reacties.. zo tracht ik elk huwelijk volledig in beeld te brengen.

Ondertussen weet ik exact wanneer en naar waar ik mijn lens moet richten.  Ik zoek constant naar fotografisch goed licht, licht dat de aandacht trekt, contrastspel en leuke composities om interessante foto's te maken.

PORTFOL BW 104.jpg
Storytelling
Fotografie Radja Huwelijk Lier huwelijks

Naast detailfoto's en portretten tracht ik ook een verhaal in jullie foto's te stoppen.  Daarbij zijn er nog veel momenten die jullie de dag zelf niet opmerken, er gebeurt veel!

De bomma die een kus van haar kleinkind krijgt, tante Maria die een schoen verliest of je 2 neefjes die iets bekokstoven.

Wat al deze foto's gemeenschappelijk hebben is dat ze niet gestaged of geposeerd zijn. In veel gevallen zijn mensen zich zelfs niet bewust van mijn aanwezigheid. Elke foto bevat echte  herinneringen aan jullie huwelijksdag.

Zwart/Wit of Kleuren?

Documentaire fotografie is meestal in het zwart/wit maar ik ben wel fan van kleuren.  Is je huwelijk op een zonnige zomerdag met een pak bloemen en kleurige outfits, dan wil ik dat vastleggen en de sfeer behouden die er was.  Voor winterse huwelijken gebruik ik al sneller zwart/wit. Zwart/wit geeft een andere atmosfeer, zoals de serieuzere zaken in een kerk. Of voor meer emotionele momenten, wanneer er traantjes zijn.  Jullie krijgen sowieso alle foto's zowel in kleur als in zwart/wit.  Voor de online galerij maak ik zelf een zeer ruime keuze van de mooiste foto's. Dit zit uiteraard standaard in de prijs inbegrepen.

PORTFOL CL 093.jpg
PORTFOL BW 093.jpg
Details
Radja_ be 180929 Yves en Stephanie HQ (Drukwerk) (225 van 664)_edited.jpg

Jullie hebben ongetwijfeld veel tijd gestoken in het kiezen van elk detail van jullie huwelijk. Van de grote zaken, zoals je kleed tot de kleinste zaken als de tafelnaambordjes. Ik zorg ervoor dat deze vastgelegd worden voor wanneer jullie je trouwalbum doorbladeren.  Ik zal steeds trachten deze op een creatieve manier te fotograferen.

Sluit mijn stijl aan bij jullie wensen? Check dan snel mijn beschikbaarheid, ik sta te popelen om jullie te leren kennen!

bottom of page