top of page
love
EverY
Detail

Hallo, ik ben Radja. Geboren en getogen in de Kempen. Leren zuipen in Herentals, leren paffen te Brussel, volwassen geworden te Antwerpen en gesetteld in Zoersel. Tussendoor ook al een paar delen van de wereld gezien, want reizen doe ik graag.

Al van kleins af kon je me geregeld zien rondlopen met een camera. Ik nam foto's van mijn klasgenootjes, m'n vrienden en "artistieke" foto's op de plaatselijke treinbrug.  Later, tijdens mijn opleiding op de Kunsthumaniora te Brussel, kreeg ik de fotografiemicrobe helemaal te pakken. Ik leerde met compositie om te gaan. Ik was die leerling die na schooltijd nog nableef om in de donkere kamer foto's te ontwikkelen. Volgens de leerkracht was ik de beste van de klas! Althans, wat fotografie betrof... Ahum!

Na de humaniora heb ik het even over een andere boeg gegooid en ben ik studio-geluidstechnieken gaan bijstuderen te Rotterdam.  Uiteindelijk dan in de evenementensector beland. Podiums bouwen, licht en geluid hangen, de gitaren en micro's klaarzetten... met heel veel passie en goesting werken tot de ochtendstond op alle grote concerten en evenementen. Dat doe ik nog altijd en is mijn hoofdbezigheid. Rock 'n Roll kruipt in je bloed en blijft daar plakken!

Enkele jaren terug had ik opeens terug kei veel zin om mijn camera op te pakken. Ik heb bijkomende opleidingen gedaan en al snel kwam de eerste vraag om een huwelijk op foto vast te leggen. Dat vond ik zo fijn om te doen dat ik me er helemaal in heb verdiept. Workshops gevolgd en ondertussen al heel wat fijne mensen leren kennen.

forever

  • trouwfotograaf radja youtube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
logo_black.png
This-is-reportage-white-circle-533x533.p
bottom of page